Jouw carriere

Bij Hamilton Bright krijg je als medewerker alle ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien. Hoe snel je doorstroomt, is afhankelijk van je prestaties, ambities, werkhouding en eigen initiatief.

Development Program

Wij bieden al onze vaste medewerkers een op maat gemaakt ontwikkeltraject aan. Dit programma bestaat onder andere uit competentiemanagement, persoonlijke begeleiding, een eigen mentor, carrièreplanning, trainingen en cursussen (o.a. Account Management, Shopper Marketing, Verkoopvaardigheden en Professioneel presenteren), of volledige opleidingstrajecten, zoals de HB College.

Het Development Program is gericht op de verwerving van kennis en vaardigheden, toegespitst op competenties en ontwikkeling. Hierin kies je een eigen pad. Welke trajecten je kiest hangt dus af van je individuele wensen en behoeftes.

Sales Promotion Academy

Voor medewerkers met een tijdelijk en flexibel contract hebben wij een speciaal opleidingsprogramma; de Sales Promotion Academy. In het opleidingsprogramma wordt met name aandacht besteed aan verkoopvaardigheden, presentatietechnieken, shopper marketing en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden binnen Hamilton Bright. Daarnaast krijgen de medewerkers tijdens de Sales Promotion Academy diverse producttrainingen, competentiemetingen en loopbaanbegeleiding binnen Hamilton Bright.


Wie ken jij bij Hamilton Bright?

Klik op de afbeelding om hier achter te komen!

LinkedIn Hamilton Bright

We werken graag bij Hamilton Bright

Ben Jacobs

Project Manager

In 2014 rondde ik mijn studie Journalistiek succesvol af en niet veel later bood Hamilton Bright me een mooie kans: ik combineerde de job van deeltijds Logistics Coordinator bij HB met een carrière als freelance journalist.

Na een jaar kreeg ik de mogelijkheid om te starten als Field Marketing Coordinator voor Nespresso. Ook toen kon je me nog af en toe horen op de radio voor Sporza, en op TV voor Playsports en het regionale RTV. De drukke eindejaarsperiode was meteen een flinke test als jonge FMC! De combinatie van twee jobs werd te zwaar en HB haalde me voltijds aan boord.

Dankzij een uitgebreid pakket aan trainingen heb ik me verder kunnen ontwikkelen, zette ik professionele stappen vooruit en groeide ik door tot Project Manager voor Nespresso. Met 4 jaren in dienst ben ik bijna een ancien, maar ik heb me nooit verveeld en haal veel motivatie uit de prettige relatie met mijn collega’s!

Lees verder

Candice De Vree

HR Coordinator

In 2016 ben ik bij HB gestart als recruiter. Dankzij het uitgebreid opleidingspakket en de persoonlijke coaching, heb ik een jaar geleden de stap gezet naar HR coordinator. De ontwikkelingsmogelijkheden in combinatie met de tofste collega’s maakt HB een #greatplacetowork!

Lees verder

Gert-Jan Dries

Sales Coach

Via Linkedin kwam ik als pas afgestudeerde bij Hamilton Bright terecht waar ik in eerste instantie aan de slag ging voor een tijdelijk project voor Tom Tom om vervolgens als Sales Rep voor Unilever te werken. Hamilton Bright is een dynamische onderneming die heel veel belang hecht aan ondersteuning van Young Potentials. Dit realiseren ze door hun professionele trainingen, in-the-field ondersteuning & knowhow van de markt en hun klanten.
De uitdaging ligt uiteraard bij mezelf, maar dankzij dit parcours ben ik op heden aan de slag als Accountmanager @ Samsung, voor mij de start van een mooie carrière!

Lees verder

Matthias Berx

Field Account Manager

As Young Potential, without any experience,
Hamilton Bright offered me the opportunity to start my career as Shop In Shop Employee.
Thanks to their support & training I got promoted to Field Account Manager!

 

Lees verder

Matthias Berx

Field Account Manager

En tant que Young Potential, sans aucune expérience, Hamilton Bright m'a offert l'opportunité de commencer ma carrière en tant que Shop In Shop pour Samsung.
Grâce à leur soutien et les différents formations, j'ai été promu à Field Account Manager!

Lees verder

Pieter Van Belle

General Manager Merchandising

Hamilton Bright heeft mij vanaf de start van mijn carrière de nodige ruimte en middelen gegeven om mijzelf te ontwikkelen.
De mix van begeleiding/coaching en ondernemerschap hebben ertoe geleid dat ik mijn sterke eigenschappen heb ontdekt en dat ik mijn ambities heb kunnen waar maken.

Lees verder

Tamara De Veirman

Senior Project Manager

In 2005 werd ik benaderd door een medewerkster van Hamilton Bright met de vraag of ik interesse had in een functie als Field Accountmanager voor TomTom. 

"Hire on mindset, develop on skills" is niet zomaar een slagzin om profielen aan te trekken.  Bij Hamilton Bright werk je met mensen met dezelfde insteek. Een positief, enthousiast team die de handen uit de mouwen steekt.  Er is steeds ruimte voor eigen inbreng en zelfontplooiing.

In 2010 startte Hamilton Bright BE de afdeling ‘Sales Promotion’, binnen mijn functie als Projectmanager kon ik mijn schouders onder verschillende projecten binnen CE zetten.  Een veelzijdige job met heel veel uiteenlopende contacten, hierdoor ziet een dag bij HB er nooit hetzelfde uit en dat maakt het net zo boeiend en uitdagend.

Lees verder

Procedure vaste jobs

Solliciteer

1. Solliciteer

Heb je gesoliciteerd? Super! Je mag binnen 5 werkdagen een berichtje van ons verwachten.

Telefonisch interview

2. telefonisch interview

Een van onze recruiters neemt contact met jou op voor een telefonisch sollicitatiegesprek.

Eerste gesprek

3. Eerste gesprek

Wij vragen jou het hemd van het lijf en dit mag je natuurlijk ook bij ons doen.

Referentie inwinnen

4. Referentie inwinnen

We horen ook graag van je oude collega's/managers hoe goed je bent!

Tweede gesprek

5. Tweede gesprek

We betrekken onze klanten en collega's graag bij de aanname van een nieuwe medewerker. Zo kun jij ook zien of je matcht met hen.

Assessment

6. Assessment

Afhankelijk van de rol die je bij ons gaat vervullen, nemen we een assessment af om in te kunnen schatten hoe we jouw ontwikkelplan vorm kunnen geven.

Optioneel: Case

7. Optioneel: Case

Wanneer je als manager of specialist solliciteert, zijn we erg benieuwd naar je visie en aanpak. Dit zien we graag terug in een case.

Contractaanbod

Contractaanbod

We make you an offer you can't refuse.

Procedure studentenjob of flexijob: snel en efficiënt!

Een bijverdienste bij ons betekent direct dat je ook werkt aan je carrière! Leuk dat je die start bij ons wilt maken.

Via de vacaturesite zie je volop bijverdienste mogelijkheden, ook in jouw regio. Of je nu aan de slag gaat als Sales Promotor, Hostess of Merchandiser. Zie je er niet direct een vacature tussen staan, stuur dan je spontane sollicitatie. Zo kunnen wij jou direct benaderen wanneer er zich wel mogelijkheden voor doen.

Naar de vacatures

Hoe verloopt jouw sollicitatieprocedure?

Wanneer wij jouw gegevens (CV is voldoende!) hebben ontvangen word je binnen de 5 werkdagen gecontacteerd door een van onze recruiters. Hij/ zij wil dan graag met jou een telefonisch sollicitatiegesprek voeren indien je profiel past voor één van onze openstaande functies, nu of in de toekomst.

In dit gesprek willen wij graag weten waarom je graag bij ons wilt werken, wat je wilt leren en waar je al in uitblinkt. Wat jou drijft en waar je gepassioneerd over bent. We willen graag weten wie jij bent!

Na je telefonische sollicitatie krijg je meteen te horen of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Dit kan uiteraard ook via skype, we zijn best flexibel.