Jouw carriere

Bij Hamilton Bright krijg je als werknemer steeds de kans om je te ontwikkelen en om door te groeien.

Development Program

Bij Hamilton Bright krijgt iedere werknemer een op maat gemaakt ontwikkelproject aangeboden. Dit programma bestaat onder andere uit persoonlijke begeleiding, een eigen mentor, carrièreplanning, trainingen en cursussen (zoals bijvoorbeeld Shopper Marketing, Exceltraining, Verkoopvaardigheden…). Ook zijn er volledige opleidingstrajecten, zoals het Hamilton Bright College. Het Development Program richt zich op het verwerven van kennis en vaardigheden, meer specifiek op competenties en ontwikkeling. Hierin kies je zelf je eigen pad. Alles hangt dus af van je eigen wensen en behoeftes.

Het Development Program is gericht op de verwerving van kennis en vaardigheden, toegespitst op competenties en ontwikkeling. Hierin kies je een eigen pad. Welke trajecten je kiest hangt dus af van je individuele wensen en behoeftes.

Sales Promotion Academy

Werk je voor Hamilton Bright met een tijdelijk en flexibel contract? Dat is er de Sales Promotion Academy. In dit opleidingsprogramma wordt vooral aandacht besteed aan verkoopvaardigheden, prestatietechnieken, shopper marketing en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden binnen Hamilton Bright. Daarnaast krijg je tijdens de Sales Promotion Academy ook diverse producttrainingen, competentiemetingen en loopbaanbegeleiding.


Wie ken jij bij Hamilton Bright?

Klik op de afbeelding om hier achter te komen!

LinkedIn Hamilton Bright

Wij werken graag bij Hamilton Bright

Ben Jacobs

Project Manager

In 2014 rondde ik mijn studie Journalistiek succesvol af en niet veel later bood Hamilton Bright me een mooie kans: ik combineerde de job van deeltijds Logistics Coordinator bij HB met een carrière als freelance journalist.

Na een jaar kreeg ik de mogelijkheid om te starten als Field Marketing Coordinator voor Nespresso. Ook toen kon je me nog af en toe horen op de radio voor Sporza, en op TV voor Playsports en het regionale RTV. De drukke eindejaarsperiode was meteen een flinke test als jonge FMC! De combinatie van twee jobs werd te zwaar en HB haalde me voltijds aan boord.

Dankzij een uitgebreid pakket aan trainingen heb ik me verder kunnen ontwikkelen, zette ik professionele stappen vooruit en groeide ik door tot Project Manager voor Nespresso. Met 5 jaren in dienst ben ik bijna een ancien, maar ik heb me nooit verveeld en haal veel motivatie uit de prettige relatie met mijn collega’s!

Lees verder

Charlotte Van Aelst

HR Coördinator

In 2018 kreeg ik een kans aangeboden die ik niet kon laten liggen. Als net afgestudeerde zonder ervaring werd ik alsnog gecontacteerd op LinkedIn door Hamilton Bright. Ze waren op zoek naar Young Potentials en vonden mij in dat kader passen. Het enthousiasme waarmee ze me ontvingen voor mijn eerste sollicitatiegesprek, toonde ook meteen dat dit een bedrijfssfeer was waar ik in terecht wilde komen. Ik was snel verkocht voor Hamilton Bright.

Het principe ‘Hire on attitude, Train on skills’ heeft zijn naam niet gestolen. Elke collega hier bij HB beschikt over dezelfde mindset, heeft dezelfde goals en is even altijd even enthousiast. Dat zorgt ervoor dat een werkdag nooit saai is en een beetje voelt als ‘thuiskomen’. Daarnaast is het, via aangepaste trainingspakketten en persoonlijke begeleiding en ondersteuning, voor iedereen mogelijk om nog elke dag bij te leren en te evolueren op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

Tijdens mijn loopbaan als HR Coördinator heb ik meer en meer verantwoordelijkheden gekregen en heb ik heel mooie stappen kunnen zetten. Er wordt goed naar je geluisterd en ook ingespeeld op wat je zelf graag wil doen en op welke manier je verder wil groeien. Dat maakt Hamilton Bright voor mij een #GreatPlaceToWork.

Lees verder

Gert-Jan Dries

Account Manager

Via LinkedIn kwam ik als pas afgestudeerde bij Hamilton Bright terecht. In eerste instantie ging ik aan de slag voor een tijdelijk project voor Tom Tom, maar al snel werd ik Sales Rep voor Unilever.

Hamilton Bright is een dynamische onderneming die heel veel belang hecht aan ondersteuning van Young Potentials. Dat doen ze door professionele trainingen te geven en door mensen in-the-field te ondersteunen met hun eigen knowhow van de markt en de klanten waarvoor ze werken.

Uiteraard moet ik het zelf ook allemaal realiseren. Door het parcours dat ik tot nu toe heb afgelegd, ben ik momenteel aan de slag als Accountmanager voor Samsung. Voor mij een gedroomde start van een mooie carrière.

Lees verder

Matthias Berx

Field Sales Coach

Hamilton gaf mij als Young Potential zonder enige vorm van ervaring, de kans om mijn carrière op te starten als Shop in Shop medewerker. Dankzij hun steun en training heb ik het ondertussen geschopt tot Field Sales Coach!

Lees verder

Miek Liefsoens

Project Manager

Nadat ik mijn postgraduaat aan de Belgian Advertising School in juni 2017 afrondde, contacteerde Hamilton Bright me al snel via LinkedIn voor een verkennend gesprek.

Op die uitnodiging ben ik ingegaan omdat er heel wat aspecten me interesseerden. Zo waren de verscheidenheid aan taken, de ondersteuning aan de hand van professionele trainingen en het ondernemerschap dingen die me meteen aanspraken. Uiteindelijk startte ik eind augustus 2017 mijn professionele carrière als Field Marketing Coördinator voor Nespresso binnen het Sales en Brand Activation team. In tandem met Ben, Project Manager Nespresso, en Britt, Business Consultant Sales Management, heb ik op korte termijn heel veel bijgeleerd.

Geleidelijk aan kreeg ik meer verantwoordelijkheden en kon ik groeien in de job van Field Marketing Coördinator. In juni 2018 maakte ik de overstap naar Project Manager. Momenteel beheer ik projecten voor Mondelez, Motorola, Philips, Ultimate Ears en nog enkele andere. In deze job leer ik nog altijd bij en groei ik nog steeds.

De fijne collega’s, de uitdagende projecten en de professionele begeleiding maken Hamilton Bright voor mij een #greatplacetowork

Lees verder

Pieter Van Belle

General Manager Merchandising

Hamilton Bright heeft mij vanaf de start van mijn carrière de nodige ruimte en middelen gegeven om mijzelf te ontwikkelen.

De mix van begeleiding/coaching en ondernemerschap hebben ertoe geleid dat ik mijn sterke eigenschappen heb ontdekt en dat ik mijn ambities heb kunnen waar maken.

Lees verder

Rafaela Askraba

Learning and Development Specialist

Na een eerste gesprek waarbij ik een enorme klik voelde, koos ik 5,5 jaar geleden voor Hamilton Bright. Als pas afgestudeerde wist ik nog niet wat ik juist wilde gaan doen, maar wel dat ik bij een jong en dynamisch bedrijf aan de slag wilde. Gaandeweg heb ik de ruimte en de nodige coaching gekregen om mezelf te ontwikkelen en te ontdekken wat ik graag doe. Mijn carrièrepad startte met Brand Activation projecten voor verschillende kleinere klanten, tot vervolgens het aansturen van het vaste team van shop-in-shoppers en coaches voor Samsung Telecom.

Doorheen de jaren heb ik enorm veel geleerd. Op professioneel vlak, maar ook persoonlijk. Ik ontdekte mijn passie voor people management en kreeg het vertrouwen en de nodige ondersteuning om die passie verder te ontwikkelen. Onlangs maakte ik de switch naar HR waar ik aan de slag ben als Learning & Development Specialist. Hierbij houd ik me bezig met het coachen van onze collega’s op vlak van people management, het uitwerken van onze HB traineeships, ons onboarding traject, talent mapping en training, en nog veel meer.

Lees verder

Rafaela Askraba

Senior Project Manager

Après les premières conversations il y a 5,5 ans où je sentais déjà «un clic», j’ai choisi de travailler chez Hamilton Bright. Comme jeune diplômée, je ne savais pas très bien ce que je voulais faire, mais désormais je savais bien que je voulais travailler pour une entreprise jeune et dynamique. Peu à peu j’ai reçu l’espace et le coaching nécessaire pour savoir me développer et pour découvrir ce que j’aime bien faire. Mon parcours professionnel a démarré dans le département de Brand Activation pour des clients plus petits, et a ensuit développé jusqu’à la gérance de l’équipe de ‘shop-in-shoppers’ et les entraîneurs pour Samsung Telecom.

À travers les années, j’ai appris énormément de choses. Professionnellement, mais aussi personnellement. J’ai découvert ma passion pour People Management et j’ai aussi reçu la confiance et le soutien nécessaire pour savoir me développer dans cette passion. Depuis quelques semaines, je passe mon temps chez team HR comme ‘Learning and Development Specialist’. Dans cette fonction je m’occupe de l’entraînement de mes collègues au niveau de People Management, le développement des HB Traineeships, notre trajet onboarding et beaucoup plus.

Lees verder

Tamara De Veirman

Senior Project Manager

In 2005 werd ik benaderd door een medewerkster van Hamilton Bright met de vraag of ik interesse had in een functie als Field Accountmanager voor TomTom. 

"Hire on mindset, develop on skills" is niet zomaar een slagzin om profielen aan te trekken.  Bij Hamilton Bright werk je met mensen met dezelfde insteek. Een positief, enthousiast team die de handen uit de mouwen steekt.  Er is steeds ruimte voor eigen inbreng en zelfontplooiing.

In 2010 startte Hamilton Bright BE de afdeling ‘Sales Promotion’. Binnen mijn functie als Project Manager kon ik mijn schouders onder verschillende projecten binnen Consumer Electronics zetten.  Een veelzijdige job met heel veel uiteenlopende contacten. Hierdoor ziet een dag bij HB er nooit hetzelfde uit en dat maakt het net zo boeiend en uitdagend.

Lees verder

Procedure vaste jobs

Solliciteer

1. Solliciteer

Heb je gesoliciteerd? Super! Je mag binnen 5 werkdagen een berichtje van ons verwachten.

Telefonisch interview

2. telefonisch interview

Een van onze recruiters neemt contact met jou op voor een telefonisch sollicitatiegesprek.

Eerste gesprek

3. Eerste gesprek

Wij vragen jou het hemd van het lijf en dit mag je natuurlijk ook bij ons doen.

Referentie inwinnen

4. Referentie inwinnen

We horen ook graag van je oude collega's/managers hoe goed je bent!

Tweede gesprek

5. Tweede gesprek

We betrekken onze klanten en collega's graag bij de aanname van een nieuwe medewerker. Zo kun jij ook zien of je matcht met hen.

Assessment

6. Assessment

Afhankelijk van de rol die je bij ons gaat vervullen, nemen we een assessment af om in te kunnen schatten hoe we jouw ontwikkelplan vorm kunnen geven.

Optioneel: Case

7. Optioneel: Case

Wanneer je als manager of specialist solliciteert, zijn we erg benieuwd naar je visie en aanpak. Dit zien we graag terug in een case.

Contractaanbod

Contractaanbod

We make you an offer you can't refuse.

Procedure studentenjob of tijdelijke job: snel en efficiënt!

Op zoek naar een studentenjob of wil je gewoon graag bijverdienen? Dan kan Hamilton Bright je daar bij helpen!

Wij bieden mogelijkheden in verschillende sectoren, in een door jou gekozen regio. Zo kan je aan de slag als Sales Promotor, hostess of merchandiser. Staat er toch niets tussen dat je meteen in het oog springt? Reageer dan met een spontane sollicitatie! Zo weten wij je op de hoogte te houden als er zich nieuwe mogelijkheden voordoen.

Naar de vacatures

Hoe verloopt jouw sollicitatieprocedure?

Nadat jij je gegevens doorgegeven hebt (een CV is voldoende), nemen onze recruiters binnen de vijf werkdagen contact met je op. Indien je profiel voor een van de openstaande functies past, belt de recruiter je graag op voor een eerste telefonisch sollicitatiegesprek. Tijdens zo’n gesprek polsen wij graag naar de reden waarom je graag bij ons wil werken, wat je wil leren en waar je al in uitblinkt. En natuurlijk horen we ook graag wat je passies zijn. Kortom, we willen graag weten wie jij bent! Na het telefonische gesprek krijg je te horen of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek in een van onze kantoren. Kan je niet langskomen? Dan plannen we graag een Skype gesprek met je in.

In dit gesprek willen wij graag weten waarom je graag bij ons wilt werken, wat je wilt leren en waar je al in uitblinkt. Wat jou drijft en waar je gepassioneerd over bent. We willen graag weten wie jij bent!

Na je telefonische sollicitatie krijg je meteen te horen of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Dit kan uiteraard ook via skype, we zijn best flexibel.