Jouw carriere

Miek Liefsoens

Great Place To Work!

Nadat ik mijn postgraduaat aan de Belgian Advertising School in juni 2017 afrondde, contacteerde Hamilton Bright me al snel via LinkedIn voor een verkennend gesprek.

Op die uitnodiging ben ik ingegaan omdat er heel wat aspecten me interesseerden. Zo waren de verscheidenheid aan taken, de ondersteuning aan de hand van professionele trainingen en het ondernemerschap dingen die me meteen aanspraken. Uiteindelijk startte ik eind augustus 2017 mijn professionele carrière als Field Marketing Coördinator voor Nespresso binnen het Sales en Brand Activation team. In tandem met Ben, Project Manager Nespresso, en Britt, Business Consultant Sales Management, heb ik op korte termijn heel veel bijgeleerd.

Geleidelijk aan kreeg ik meer verantwoordelijkheden en kon ik groeien in de job van Field Marketing Coördinator. In juni 2018 maakte ik de overstap naar Project Manager. Momenteel beheer ik projecten voor Mondelez, Motorola, Philips, Ultimate Ears en nog enkele andere. In deze job leer ik nog altijd bij en groei ik nog steeds.

De fijne collega’s, de uitdagende projecten en de professionele begeleiding maken Hamilton Bright voor mij een #greatplacetowork

Terug