Jouw carriere

Charlotte Van Aelst

Een geweldige bedrijfssfeer!

In 2018 kreeg ik een kans aangeboden die ik niet kon laten liggen. Als net afgestudeerde zonder ervaring werd ik alsnog gecontacteerd op LinkedIn door Hamilton Bright. Ze waren op zoek naar Young Potentials en vonden mij in dat kader passen. Het enthousiasme waarmee ze me ontvingen voor mijn eerste sollicitatiegesprek, toonde ook meteen dat dit een bedrijfssfeer was waar ik in terecht wilde komen. Ik was snel verkocht voor Hamilton Bright.

Het principe ‘Hire on attitude, Train on skills’ heeft zijn naam niet gestolen. Elke collega hier bij HB beschikt over dezelfde mindset, heeft dezelfde goals en is even altijd even enthousiast. Dat zorgt ervoor dat een werkdag nooit saai is en een beetje voelt als ‘thuiskomen’. Daarnaast is het, via aangepaste trainingspakketten en persoonlijke begeleiding en ondersteuning, voor iedereen mogelijk om nog elke dag bij te leren en te evolueren op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

Tijdens mijn loopbaan als HR Coördinator heb ik meer en meer verantwoordelijkheden gekregen en heb ik heel mooie stappen kunnen zetten. Er wordt goed naar je geluisterd en ook ingespeeld op wat je zelf graag wil doen en op welke manier je verder wil groeien. Dat maakt Hamilton Bright voor mij een #GreatPlaceToWork.

Terug