Hamilton Bright

Waarom werken bij Hamilton Bright?

Wij werken voor A-merken

Topmerken als Samsung, Microsoft, Unilever, AEG en Mondelez hebben een ding met elkaar gemeen: ze vertrouwen allemaal op de expertise van Hamilton Bright. Wie weet kunnen ze binnenkort ook op jouw deskundigheid rekenen?

Career Development

Wil je graag (door)groeien? We’ve got you covered! Met de Hamilton Bright Training Academy krijg je begeleiding, opvolging en ook trainingen aangeboden die jij nodig hebt om het verschil te maken.

Een toffe werkplek!

Apero's op het dakterras, even het hoofd leeg maken aan de pingpongtafel, spectaculaire teambuildings,.. We have it all! De sfeer zit hier goed – kom gerust zelf eens een kijkje nemen.

Hire on attitude, develop on skills.

Bij Hamilton Bright kijken we niet alleen naar je kennis en vaardigheden. Ook je mindset is van groot belangt! Schrik dat je niet alle kennnis en vaardigheden hebt? Dat zien we bij Hamilton Bright niet al een obstakel.

Zin in een tijdelijke job?

Student&Bijverdienste

Bekijk alle tijdelijke vacatures!

Op zoek naar een vaste job?

(Young) Professionals

Bekijk alle jobs met vast contract!

Spontaan solliciteren

Zie je geen gepaste vacature staan, maar wil je graag bij ons komen werken? Laat dan je CV en je gegevens achter. Van zodra er een vacature vrijkomt die beter bij je past, nemen wij contact met je op!

Reageer spontaan

Niet de job gevonden waar je naar opzoek bent?

Schrijf je in voor onze Job Alert en wordt automatisch op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures binnen jouw domein.